X

HOROSCOP 22 septembrie 2024

HOROSCOP 22 septembrie 2024

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Dacă ai trăit recent pe pilot automat, acum este un moment bun pentru a te recentra și a te concentra asupra sarcinilor și priorităților pe care le ai. Nu trebuie să-ți mai faci griji pentru viitor, deoarece timpul le rezolvă pe toate. Aceasta este o oportunitate grozavă pentru a determina ceea ce îți oferă pace interioară.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Învață cum să rămâi fidelă viziunii tale creative fără a te epuiza. Ia în considerare care sunt lucrurile de care ai nevoie pentru a rămâne ancorată în realitate.

Ai nevoie de odihnă și de o atmosferă confortabilă pentru a duce toate planurile la bun sfârșit.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

În acest timp este posibil să poți face mici îmbunătățiri în viața ta personală. Toate aceste lucruri îți vor permite să fii mai atentă la sentimentele și trăirile pe care le ai și să dai mai multă atenție detaliilor din viața ta. Nu uita că tu ești cea care contează cel mai mult.

CITEȘTE ȘI: Teo Trandafir și-a deschis inima: Mărturisirile faimoasei prezentatoare despre adevăratul motiv care a dus la divorțul de a-l doilea soț

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Concentrarea ta se poate risip foarte ușor în această perioadă, așa că este important vezi de ce lucruri te poți agăța pentru a rămâne ancorată în realitate. Puterea și curiozitatea fac casă bună împreună. Profită de toate posibilitățile pe care le ai și învață să pui mai multe limite.

HOROSCOP 22 septembrie 2024

Leu: 23 iulie – 22 august

Aceasta este o șansă să îți oferi mai multă îngrijire și să verifici din ce cauză ai stările pe care le ai. Acest tranzit te invită să explorezi ce înseamnă să trăiești o viață pe deplin împlinită, în care prioritizezi nevoile tale de a accesa o vindecare mai profundă. Dacă ai simțit tensiune în ultima vreme, acesta este un moment bun pentru a vedea cum ai reușit să o interiorizezi astfel încât să ajungă să te macine.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Este posibil să observi modele în viața ta care influențează deciziile pe care nu le-ai observat anterior. Poți avea realizări care te ajută să eliberezi și să renunți la răni vechi, deschizând o nouă legătură spre viitor. Fii deschisă la transformările interne care te sprijină în realizarea succesului de care ai nevoie.

CITEȘTE ȘI: Oamenii de știință au descoperit: Consumul de alcool a fost asociat cu 6 tipuri de cancer

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Este important să îți reglezi emoțiile și să eviți să rămâi fixată pe o anumită experiență. Din păcate, astfel de situații te îndepărtează de realitate. Poate fi mai greu să identifici cum te simți astăzi și s-ar putea să te străduiești să-ți verbalizezi emoțiile.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nu fi prea surprinsă dacă te vezi cu o persoană din trecut într-un loc pur întâmplător. Ai nevoie de această persoană pentru a te vindeca de ceva sau pur și simplu te lași pradă sentimentelor pe care le ai? Analizează cu mai multă atenție care sunt lucrurile de care ai nevoie în acest moment al vieții tale.

HOROSCOP 22 septembrie 2024

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Dacă te-ai simțit confuză cu privire la cum arată succesul pentru tine sau ambițiile tale din plan profesional, s-ar putea să ai o idee mai clară despre lucrurile care îți aduc bucurie.
Amintește-ți că fiecare călătorie este unică și va arăta diferit pentru fiecare om în parte, te sfătuiește YourTango.com.

CITEȘTE ȘI: Medicii ne sfătuiesc: Cum evităm agravarea artritei în vreme rece

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Cu cât zbori mai sus, cu atât ești mai departe de lumea ta interioară. Nu lăsa timpul să treacă și analizează mai repede care sunt trăirile ce stau la baza stărilor pe care le ai. Vezi ce poți încorpora în rutina zilnică pentru ca mintea și corpul să se alinieze mai ușor.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Acesta este un moment incredibil pentru a elibera vechile emoții care te-au împovărat atât de mult timp. Ai putea obține informații valoroase despre ceea ce te face fericită, ceea ce te face să te simți în siguranță, vindecată și departe de stările de negare atât de prezente în ultimul timp.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Aceasta nu este cea mai bună zi pentru a lua decizii semnificative în relație. Totuși, este o zi grozavă pentru a crea spațiu în relațiile tale. Dacă ai fost în mod constant în mișcare, acordând prioritate diferitelor sarcini, astăzi este un moment bun pentru a încetini și a te vedea cu cei pe care îi iubești și care îți oferă confort.

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro